| קריות | קריית | הקריות | בקריות | קרית מוצקין | קרית ביאליק | קרית ים | קרית חיים | קרית אתא
האוזן הקשבת של אסי | קריות | חיפה
 
 
Google

עורכי דין | טכנאי מחשבים | הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | פרסום באתר | מערכת האתר | כתבו לנו | המלץ לחבר | 16:05:02 17/05/2008


 
  הקריות
  חיפה והצפון
  תרבות ופנאי
  כלכלה / נדל"ן
  צרכנות
  רכילות
  פרסום ושיווק
  אינדקס עסקים
  לוחות הקריות
  הכרויות
  שימושון
  סלולר
  פורום
  המגזין
  בריאות
  חיי לילה




 

חיי לילה

האוזן הקשבת של אסי
כתב קריות באינטרנט | 29 אוקטובר 2007 22:08

מסיבת פרידה ממועדון הגוטה, רעידה במועדון הטרויה, צוות האבטחה של החורבה סוגר במקום אחר, אופיר נייר מחפש את אליקו תורג'מן ועוד...





שמעתם על יחצן שפלירטט? מנהל ליין שהתעצבן? הסתכסך? ספרו לנו ונספר לכולם... desk@krayot.com



זרובינסקי
• רעידת אדמה: אחרי 4 שנות פעילות מוצלחות סוגר מועדון הגוטה במפרץ חיפה את שעריו. ביום חמישי הקרוב [1.11] תיערך המסיבה האחרונה במועדון ששינה את חיי הלילה בקריות והוכתר יותר מפעם אחת למועדון הטוב ביותר בקריות, שהוציא את בלעדיות המושג חיי לילה מחיפה. כל סצינת חיי הלילה והקלאברים החיפאיים יגיעו לפזז ולהודות על השנים הנפלאות. "הייתה לנו תקופה מדהימה במועדון הזה", אומר יבגני זרובינסקי מנהל יחסי הציבור במועדון בשנים האחרונות, האיש שהכניס את ערבי המוצ"ש ללקסיקון הבילויים של הצפון בכלל ושל הקריות בפרט. "זה היה אחד הדאנס-ברים היותר טובים, אם לא הכי טוב, בשנים האחרונות. אני זוכר את המסיבה הראשונה שעשיתי שם במוצאי שבת לחיילים – כל הצפון הגיע לחגוג והיה מדהים. אחרי זה פתאום התחילו לעשות מסיבות בחיפה בימי שבת. חלקן הצליחו יותר וחלקן הצליחו פחות. בהחלטה משותפת של הצוות הניהולי לאחר שמיצינו והוחלט לפנות לדרכים אחרות, לא נותר לנו אלא לזכור את כל הרגעים היפים שהיו שם".


• יום ראשון שעבר כמעט וארעה רעידת אדמה, במתחם הטרויה של שמוליק אשכנזי, רק שהפעם זה לא קרה בגלל גורמי הטבע. מריבה צורמת בין אשכנזי לבין מומי בר כליפא אודות רצון הצוות לביצוע הפקה מסוימת והתנגדות מחד של אשכנזי, כמעט וגרמה לכל הליין לחדול מלהתקיים. יום שני ב 18:00 בקיסריה מפגש האיחוד בין שלל הגורמים, לאחר דין ודברים צעקות גידופים ועוד מה שביניהם החליט שמוליק לתת הפקה ולבר כליפא להישאר, ולעת עתה הליין ימשיך להתקיים. צמרמורת.


• רק לא ממזמן סיפרנו לכם על סוג של פריחה בוורטיגו, והנה כבר הגיע שלכת. עומר הרפז ואור קרן שהובילו את ליין החוגרים המתחדש כבר לא אקטואליים, הסיבה היא שבהנהלת המועדון חשבו שיהיה נכון לצרף את הצוות שעבד על המסיבות בחווה בנהלל, פלוס הורדת שנתון הנכנסים, מנהלי הליין הנוכחיים חשבו שזה לא הכי מתאים, ולבסוף החליטו לסיים את תפקידם במקום. ולחשוב שהיללנו את פריחת העמק, אוי וי זימיר.


• לידיעת הקורא איציק אזולאי, אנשי האבטחה של החורבה כבר סגרו דיל במקום אחר.



• המדור נדהם לגלות שאושרי ויצמן מתראה עם מגה סלב והכי חוצפה היא לא חושבת לדווח לעולם אודות זהותו.



• ביום חמישי בבוקר מגיעה לבניין נטויזין במתחם מת"ם לא אחרת מאשר שרית טביטו, סוג של זמרת, ולא למטרה עסקית, אלא כדי לעבור מיונים לתפקיד נציגת שירות לקוחות, נתחיל מזה שיום קודם היא מחייגת לגלית האקס מנהלת שלה, שגם לימים דאגה לפטרה, ומבקשת ממנה שתזרוק מילה למענה, את המיונים ד"א היא לא עברה, לא שזה חשוב, אבל כסף היא תקטוף ממקום אחר.


• אפרופו כסף ואפרופו אותה לא מוגדרת, אז ממש באותו היום בירך אותה היושב במרומים, והאלטרנטור של רכב הטרנטלה שלה הלך, אז עוד נזק של כמה מאות טובות נחת עליה. והמדור ממש משתתף בצערה של גברת טביטו.


אליקו תורג'מן, יחצ"ן העבר והיום די אלמוני שנעלם מהמפה, לידיעתך, בקרוב מאוד תקבל כתב זימון לבית המשפט, הסיבה, אופיר נייר מדפוס פאן החליט לתבוע אותך, וזה כי פעם הזמנת אצלו כרטיסי ביקור על שמך עם סולוגנים של חברת ויזה, רק שבמקרה גם שכחת לשלם אודות הסחורה, שלא לדבר על זה שנעלמת, אז משלא נותרה ברירה בית המשפט נמצא כאופציה הכי בריאה. חוק זה חוק אומרים ביידיש לא?


שני בן יאיר קורסת, מערכת הלימודים שלה בחוג לתקשורת במכללת עמק יזרעאל כל כך עמוסה, עד כדי כך שהיא מדירה שינה מעיניה, מה שלבטח לא מאפשר לה גם להתפרנס, לפחות לא בנטויז'ן. ביום ה' הגישה הלה את התפטרותה למנהלת הצוות שלה. מסמך אנושי מרתק.



• לאבי קויפמן מאתר לילה חסר חמצן ולא חמצן לנשימה אלא מהסוג של המובהר בדרגת 12%. הוא וקרין ברקו לבית הפלאטינה כבר לא עושים קוצי מוצי האחד לשני.



• והמדור שרק דיווח בשבוע שעבר על פרידתו של אדיר אילוז וטל לבית מכללת אקדמון, מבשר שהגעגועים עושים רק טוב, אז הם שוב יחד, ובחמישי האחרון הם טרחו להיות בדביקות נוראית שנגררה עד שישי והלאה במטרה לאחות את הקרעים. בעיקר כי אין בעולם כמו אהבה.



נחמיאס
עדיאל נחמיאס, קולב יפה תואר שפעם ייחצ"ן בחורבה, פרש כנפים וגדל, אז מעכשיו הוא מריץ איזה דאנס בר בימי רביעי בקיבוץ מרחביה, הגורן, והמדור שהיה מת לייחצון אישי מהקולב, חייב לפרגן ולאחל שקופידון יפגיש בינו לביני, תמיד נאמר שהגברים של העמקים הם הגברים בה הידיעה. ממש.



אורן חן בקריז נוראי. אירנה המחומצנת שכבר לא שלו בשישי האחרון העיזה ללכת ללין המתחרה אליו בייגור ולא רק זה היא גם העיזה להיצמד נועזות עם טל רוכמן ולהחליף איתו מיצי רוק. מגירות אהבה נעולות יקירי...



אביב
אלעד אביב ששידרג לעצמו מחשב דנדש לאולפן שלו תמורת כמה אלפים טובים, גילה שכרטיס הקול הישן שלו לא תואם למחשב החדש, אז החגיגה מוקדמת, ועכשיו צריך להוציא עוד כמה ג'ובות טובות (אולי מאמא יהודית תעזור או פאפא איתן) כדי לקנות כרטיס חדש שכן יתאים, הבחור בדיכאון קליני.



כנפו
פארי אמר וערן כנפו שהיו פעם אחוקים ברמה היסטרית ואז עבר ביניהם חתול פרסי שחור והם הפכו למגה צי'לבות, עשו סולחה הרבה אחרי יום הכיפורים ומעכשיו הם מחדשים ימיהם כקדם.



• ועוד אחד שמצא את הדיכאון כמפלט, בועז הראל, ולא כי יש בעיות עם יפעת חדשה, אלא בעיקר כי החליט שהגוף חייב שיפוץ, אז במתכון הדיאטה המון סלט, היעד לפחות 5 ק"ג פחות. המדור מחזיק אצבעות ועוד דברים בכיוון.


• נגיד שלום לגברברים שהמדור חושק בהם מאוד, ניר ארגז, דודו לוי וליאור גרונפינקל שב 1.11 עוזבים את הארץ לחודש ימים לטובת טיול ממושך בתיאלנד, המדור רק מזהיר מליידי בוי, ואומר שאם כבר כאלה בארץ ובחיפה פרט יש מלא לא צירך להרחיק עד שם, שלא נדבר שלמען מטרה זו גם כותב המדור יכול להיות סוג של... בהצלחה תהנו ...


אייל בן שלוש נחת בארץ אחר חופשה ממושכת בארצות הברית, מעניין אם יגיח ללין של אחיו בריין לסייע ולעבוד שם, או שיתפוס נישה אחרת? ימים יגידו.



• יום שישי בטרמינל נשכח את העובדה שעל אחד המחשבים שאמורים היו לתפעל את ההופעה של עברי לידר ומטרופולין נשפך מים, ונשכח שהקהל התייבש שעות עד לעליית ההופעה, אבל זה שכל הטראטאטם נסתיים ב-3 שירים כי לא היו יותר פלייבאקים , את זה יהיה ממש אבל ממש קשה לשכוח.



רני חדד יתחיל משבוע הבא את לימודי הקרימינולוגיה שלו במכללת הגליל המערבי, והמדור כבר מייחל שזה יבצע בו חקירה צולבת ומייסרת.


אלה קנדל, הברמנית היפה ביותר בדנפנו, הפאב של מלון דן פנורמה, חגגה יום הולדת 21 בשלישי עם חופית שלמה ואניה זאב, חברותיה למשמרת בפאב הבראון, משם לכרמלה ומשם החבורה המשיכה למיידלר'ס. את החגיגה הן קינחו בטרמינל בשישי.


• פאב הברקי בשבת היה מפורק. ליין הדאנס בר של יובל ועבודי מהחווה בנהלל תפס חזק. הרחבה החיצונית היתה מפוצצת. נראו ספוגי מצב רוח ואלכוהול אסף נבו, נטע סגל, נדב יאיר, מתן כהן, יובל גינור, ליאור ארדמן ויובל גובזנסקי.


עדי פרנק בת שמונה עשרה וחצי, ילדה יפה קרית ביאליק, הגיעה לסטיילינג אצל אלי ואבי ביטון במרכז הכרמל והצטלמה אצל רני סיקולסקי. לאחר מכן כולם ישבו לקפה בארומה.


• ולירון גהנמא, יקיר המדור, סוף סוף קנה מכשיר נייד חדש, אז המספר הרגיל שלו שב לחיים ועכשיו לא צריך להתקשר לאמא גליה שלו כדי להשיג אותו. מעלף.





שלח כתבה הדפס כתבה

עוד בקריות באינטרנט:

קריות באינטרנטחדשות בקריותחיפה והסביבה




תגובות הגולשים:
שם המגיב/ה: מוטי יגר
בתור אחד שמבלה ביגור ,ואין לי שום חבר שהוא תקליטן או משהו כזה!!! זה די ברור שהבחור שטוען שהוא לא אוהב את המוסיקה ומנסה ללכלך פה על המוסיקה התקליטן והמועדון, חייב להיות בעל אינטרס !! מהסיבה שאם מישהו לא נהנה ממוסיקה במועדון כלשהו שפשוט לא יבוא לשם יותר!!!
לכן אני מניח שאם בליינים לא היו נהנים מהמוסיקה שהתקליטן ביגור מנגן הם לא היו באים יותר והיו הולכים למועדונים אחרים!
אני מניח שאם יגור זה אחד המועדונים הכי מקצועיים ומצליחים בארץ מפוצץ כל הזמן כניראה שהתקליטן עושה עבודה טובה מאוד!!!
לכן מי שלא מתאים לו אין צורך ללכלך על התקליטן זה רק מרמז על קינאה וצרות עין , פשוט שיילך לבלות במקומות אחרים!
שם המגיב/ה: הייתי בשישי ביגור
תאמינו לי לא איכפת לי מי זה אלעד אביב או תקליטן אחר בצפון אבל דבר אחד יש לי להגיד על פונזי הזה.... אפשר להחליף שם לכדורי שינה ולקרוא להם "כדורי פונזי" חחחחחח
כל פעם שאני בא ליגור ונכנס לרחבה שם אני נרדם אחרי רבע שעה וזה עוד אחרי שאני ישן 7 שעות לפני המסיבה.... למי הוא חושב שהוא מנגן התקליטן הזה? לפנסיונרים בבית אבות??? בחייאת מה הוויכוח פה בכלל אני לא מבין כבר מלפני שנים היו צריכים להחליף אותו ואם כבר שכתבו פה רק להיפך.. זה לא החברים של אלעד הזה כתבו פה תגובות אלא החברים הקרובים של פונזי או הוא עצמו כתבו פה את התגובות לזכותו!!!! ממתי פונזי הזה ניגן בתל אביב? אני לא שמעתי על השם שלו בחיים חוץ מהקשר שלו ליגור בימי שישי... שיצא מהסרט שלו גם כן זה
שם המגיב/ה: הבליין
אני יוצא כבר כמה שנים טובות ליגור ויש לי דבר אחד להגיד: פונזי תפסיק לרשום על עצמך!!!!!
לפונזי לא היה ולא יהיה חצי מקטעים שאלעד אביב מנגן... אני לא מכיר אישית את פונזי ולא את אלעד אביב אבל התגובות האלה מחרידות את עייני! "200 בליינים שהולכים אחריו לכל מקום"?!?!?! אתה יכול להחליף את יצפאן!! חחחח
שם המגיב/ה: אלמוני-תגובה טל
טל למרות כל ההכחשות שלך לזהותך ולא שממש מעניין לי בחיי מה אתה עושה אבל ההיתי חייב להגיב .אני יודע בדיוק מה קרה בינינו לפני שנה אז מתוק שלי תפסיק להתכחש ותתחיל לחיות את מי שאתה ,ובאמת מרחם על הבנות כי הן ממש מסכנות וקורבנות של אדם שבעצמו מתוסכל מינית כי רק לפי התשובות האינטלגנתיות שלך אני מבין את עוצמת ההכחשה אז חבוב תתחיל לחיות כי חיים רק פעם אחת מי יודע איזה סרט או מחלה תתפוס אותך בחייך שוב.
שם המגיב/ה: ערן הבליין
יאללה פונזי !!! תן לנו יום שישי עוד אלקטרו פצצה לפנים ושימותו הקנאים !
אוהבים אותך ואת המוסיקה שלך!!!!!!!!!!!
שם המגיב/ה: רונית בליינית קבועה ביגור
אני מסכימה עם יובל , פונזי הוא התקליטן הכי טוב בצפון ואולי בארץ , וכניראה שמי שלא מפרגנים לו פה באתר לא מבלים ביגור ולא שומעים את המוסיקה או האופציה השנייה היא שהם חברים של האלעד הזה (שאני אישית לא אהבתי! הוא ניגן קטעים שמזמן פונזי הפסיק לשים אותם) לכן הם כחברים שלו מנסים ללכלך מקנאה או חוסר הצלחה של האלעד הזה, בקיצור חפיף שימשיך לשים ביגור מוסיקה טובה כמו שהוא תמיד שם!
שם המגיב/ה: לפונזי תקליטן הבר הבר מצוות
שם המגיב/ה: יובל - קרייתי שמבלה קבוע באולטראסאונד
אני רוצה להגיב על ההערות המכוערות והשכונתיות של חלק מהאנשים פה, אני מבלה ביגור כבר שש שנים כמעט ברציפות ואני גאה להיות חלק מעדת מעריצים של די.גיי פונזי , אנחנו בערך מאתיים בליינים שהולכים אחריו לכול מקום ומועדון שהוא מנגן כבר שנים, לדעתי הוא התקליטן מספר אחד בארץ , מי שמכיר מועדונים בת"א מבין על מה אני מדבר , הוא הכי חדשני בארץ במוסיקה שלו , הוא לא מתמסחר כמו שאר התקליטנים בחיפה או בת"א כמו ערן ברנע וכול השאר ובטח שאלעד אביב הצוציק לא מגיע לו לאצבעות של הרגליים , אז חליק עם הליכלוכים המכוערים האלה כי כל מי שמבלה ביגור שומע שהוא מחדש כל ערב מספר רב של קטעים חדשים , שחק אותה פונזי!!!
שם המגיב/ה: רובי
לילה טוב לכל הקרייתים המוסיקליים , קוראים לי רובי יקואל אני הייתי בעבר מבקרת בילויים ומוסיקה בעיתון העיר בתל אביב במקור אני חיפאית שגרה היום במרכז ואחת לשבועיים אני באה למשפחה ומבלה ביגור, האמת שזוהי פעם ראשונה שאני נתקלת באתר הזה ויוצא לי לקרוא את המדור בילויים , סליחה שאני מתערבת אבל בתור אחת שמכירה את פונזי הדי.ג'יי עוד מהימים שהוא גר ועבד בתל אביב, אני נדהמת מחוסר ההבנה במוסיקה של חלק מהמגיבים פה,וכניראה שהם לא באמת היו בחיים במועדון בת"א, אני עקבתי אחר פונזי עוד שעבד באגנוזיה שבתל אביב , הבחור נחשב לא לדעתי אלא לדעת רבים מהתקליטנים במרכז לאחד מעשרת התקליטנים הכי מוכשרים בארץ גם מבחינת מיקסים וגם מבחינת איכות המוסיקה , ואת זה אמר ידיד שלי שקוראים לו אסי קוזא'ק שנחשב לתקליטן ענק אמר את זה על "פונזי" רק לפני שבועיים שהיינו ביחד ביגור , לכן אל תבלבלו את המוח אם אין לכם איזושהי הבנה במוסיקה ,פונזי הזה ניגן בליין מסיבות בtlv לפני שנתיים ורק בחודש שעבר שמעתי אותו נותן שם סט מדהים! ולפני כארבעה חודשים שמעתי סט שלו באומן בת"א והוא העיף את המועדון באלקטרו עצבני , אז אתם קצת לא מעריכים את זה שיש לכם בחיפה סוף סוף מועדון ברמה ורזידנט שמנגן בסטנדרט עולמי !
שם המגיב/ה: רון שוהם חיפה לבליינית
את מדברת שטויות חבל על הזמן
אני לא יוצא לטרמינל ואני לא יודע מה הולך שם אבל אני כן יוצא ליגור כמעט כל שבוע והמוזיקה באמת על הפנים שם ותגידי רגע למה שאנשים לא ידרשו תנאים יותר טובים ממועדון אליו הם הולכים ומשלמים כסף כניסה ושתיה
אני חושב שזכותם של אנשים לדבר וגם ליפול על הדי גיי הזה שהוא חלק מהמועדטון והוא מזלזל באנשים שרוצים לבוא ולהנות
אם הוא יחדש את הסט סבבה אבל כנראה ששזה לא יקרה כי ככה הוא הוא לא השתנה כבר שנה וחצי תמיד חורש על אותו דבר כנראה שזה אופי
ככה שבליינית חמודה את לא תחליטי בשביל אנשים לאיפה לצאת ואל תשלחי את כולם לצאת לרין הזה מה זה בכלל ואיפה זה אפשר לחשוב שיש הרבה אפשרויות לסטודנטים בימי שישי
אני ועוד הרבה באים למועדון רוצים תמורה בעד הכסף שלנו אז מה שלא טוב הביתה!!! יש תחליף לכל דבר ולכל אחד
שם המגיב/ה: בליינית..
אתם רציניים שאתם רושמים שהטרמינל עושה בית ספר לייגור? אפילו ייגור יותר חדשני עם המוזיקה שלו לעומת הטרמינל אתם חיים בסרט אה?!?!?! באמת מצאתם מועדון לעשות איתו השוואה, "איכות" .. בסדר!!!!
בקיצור, אם פונזי יחדש את הסט שלו הכל יהיה סבבה ולאף אחד לא יהיו תלונות, חוץ מזה שאף אחד לא מכריח אותכם ללכת לייגור נכון? יש לכם גם את הריין לא?!? אז תעשו חושבים ותחליטו לאן בא לכם ללכת..
שם המגיב/ה: למנהל ליין אולטרסאונד
אם זה באמת אתה ואני לא מאמין שמנהל ליין ביגור יכנס לפה ויתחיל לקרוא תגובות שזה תכלס חבל מאוד כי לא איכפת למנהלים שם מה קורה אצלם במסיבות והם עיוורים למה שקורה כבר המון זמן
הליין נופל ואנשים לא מגיעים אז שימשיכו לחשוב שהכל בסדר בינתים מקום כמו הריין עושה להם בית ספר וגם הטרמינל בגלל האנשים האיכותים
שם המגיב/ה: דברי מנהל ליין של מועדון האולטרסאונד
לקחתי את כל התגובות לשומת ליבי
אחשוב על זה בכובד ראש.
שם המגיב/ה: שירי
מאיים עליי?
אם תשים לב 2 ההודעות האחרנות לא היו בכלל על הבחור, וואי תרגעו, אתם ממש מגזימים, לקחתם קשה את הסיפור. מה הקטע עם האיומים? מה? אסור להגיב?? מה אתה מאיים? אני ירדתי לרמה נמוכה? אתה בטוח? אני מאיימת פה? אני משתמשת בשפה מלוכלכת?
קחו את זה ביותר קלות, גם אם יש פה איזה ויכוח - ונכון שהוא שטותי, אז תזרמו, תצחקו מזה, מה אתם מתעצבנים, הייתי בטוחה שאתם צוחקים מזה כמוני. כולה תגובה על רכילות שבכלל לא מעניינת אף אחד גם ככה.
שם המגיב/ה: אסף מעוז קרית אתא 22
גברת שירי כדאי לך להירגע ולשמור את התגובות שלך לעצמך פעם הבאה שתעיזי להעלות כאן תגובה זה כבר יהיה סיפור בפני עצמו צאי מהסרט ההגנתי שלך על אדון טל רוכמן הוא לא כזה מעניין ושווה את ההתיחסות שלך למקרה וגם עוד עיצה אל תתערבי בחיים של אחרים וגם אל תחפשי להגן עליהם זו עיצה אישית ממני אני קורא כאן את התגובות ואני לא מאמין לאיזה רמה את יורדת ואת גפ נסחפת עם התגובות עדיף שתרגעי. ולך שיהיו חיים יפים ולא חיים מסכנים כמו שיש לך כרגע.
שם המגיב/ה: יגור תתעוררו!!!!
היה על הפנים אתמול מוזיקה חלשה אין קהל כמו פעם וגם לא היו הרבה אנשים אני מסכים פה עם כולם בקצב הזה אני פורש מימי שישי ביגור
יגור תתעוררו!!!!!!
שם המגיב/ה: שירי
נראה לי שחסר לך בורג, מה שכן הרבה זמן לא צחקתי כמו שצחקתי מהתגובות שלך, מה יש לך מהמילה תעודות? חחחח, חמודה דווקא,
שטויות מה את מתעצבנת ממני, את לא מכירה אותי, בקטנה אחותי, כבר דיפדפתי את הנושא.
בטח תגיבי ותתני לי תעודה על משהו, חחחח,
בייי
שם המגיב/ה: לשירי
חמודה את מנודה ואת פסיכית עם תעודות וזה שטל עשה לך טובה מה לעשות כנראה אלוקים שילם לך עם המראה שלך!!!
יעבור לך ועל תדברי על איכות כי בשבילך איכות היא מילה גסה...
שם המגיב/ה: פטריק
טלצ'ו אתה רואה מה זה כח עצם זה שמדברים עליך פה אתה קיים חבוב אוהב אותך...
שם המגיב/ה: שירי
וואי אתם אנשים משועממים ברמות, שכל אחד יתעסק בשלו , ואל תחטטו לאנשים אחרים בחיים, זה גם לא משנה אם טל הוא ככה או ככה, אתם מתעסקים באנשים אחרים וזה מלמד על זה שמשעמם לכם בחיים, תתעסקו בעיניינים שלכם, ותפסיקו לשפוט אחרים ,כי זה לא הענין שלכם.
ולגבי הבחורה שקראה לי פרחה, סתומה,שרמוטה, יופי שלך רמה יש לך, גבוהה משהו, מעניין כמה רחוק תגיעי בחיים עם הסגנון שלך. אני לא ארד לרמה שלך ואענה לך עם דיבור מלוכלך, אני חושבת שכל מי שקרא את התגובה שלך הבין כמה את
" איכותית"
יאללה אנשים לילה טוב שבת שלום, וחלאס להיות שונאי אדם, זה סתם עושה לכם רע בסופו של דבר.

שם המגיב/ה: לטל
גבר לא יעזור לך אתה עשית את הפאדיחות שלך שא בתוצאות לא שיש לי משהו נגדך אבל אם כבר אני מגיב אז אתה טפיל רצח וחבל לי שבחורות נופלות לבחור כמוך.
אתה כל כך שקוף שכל המעשים וההתנהגות שלך נובעים מהאקסית נורית שקרוב לודאי אתה עדיין אוהב אותה ובנוגע למאפרה שדפקו לך בראש נראה שהיום בייגור ידפקו לך כוס בראש.
שם המגיב/ה: לירון קרית ביאליק
חחחח איזה תגובות על הדי גי ביגור אני כבר מלא זמן לא הייתי שם המוזיקה תמיד היתה על הפנים מה אתם יוצאים בכלל ליגור לכו לריין לפחות יש שם אוירה חדשנית יותר ומוזיקה יותר טובה מהדי גי הישן הזה פונזי
שם המגיב/ה: טל רוכמן
חח ממש מעריך שאתם משקיעים מזמנכם לכתוב עליי תגובות פה (זה היה בציניות כן?)

קיצר מי שלא בא לו לראות תמונות לא חייב ללחוץ על התמונה. ומי שסובל מהפרעות קנאה יש פסיכולוגים בשביל זה.

ומן הסתם אני לא כותב דברים שהם לא בשמי, מי ששם האשים אותי בשטויות האלה אז לבריאות

לגבי הדו המוכחש חח הרגת אותי שם , יש לי תחושה שאתה קצת מתוסכל מעצמך מינית. בכל מקרה אני לא בקטע של בנים ומעולם לא הייתי.

ואורטל אני לא בטוח איזו אורטל זאת, אבל לפחות אל תקראי לעצמך אחת שיודעת הכל..

אז שיהיה לכם שבת שלום, מקווה שהפגתי קצת מהשעמום שלכם. אל תקחו אותי כל כך קשה ללב, באמת שאני לא כזה שווה את זה.

ותחיו את החיים, כי חיים פעם אחת בלבד.
שם המגיב/ה: אחת שיודעת הכל
לשירי תראי תגובתך כנראה באה מהכרה מסוימת עם הבחור טל אבל אני חייבת לציין ואם כבר מגיבים אז שטל בחור נחמד והכל טוב ויפה אבל לבחור יש בעיה חמורה הוא מת על עצמו ואיןן על מה סך הכל מדובר בבחור רגיל בן 27 ועוד בעיה שהיא כל הזמן דואג להצטלם עם בחורות ואנשים שבכלל לא מכירים אותו משמע הדבר שהוא נטפל לאנשים במטרה שיראו אותו מצולם עם אחרים. וזה שהוא עובד בחברת אינטל זה עדיין לא אומר כלום על האופי שלי ועל דפוס ההתנהגות שלו לידעתך שירי!
ואתה טל קח לצומת ליבך את העניין אני במקומך עושה משהו בנידון אין ספק שאתה חמוד אבל מהחדמדות שלך ולכל שאר הדברים יש פער רציני מצטערת אני דוברת אמת ואני מכירה אותך מספיק טוב וגם אין לי בעיה לחשוף את עצמי קוראים לי אורטל בת 23 וגם איתי דאגת הרבה להצטלם!
שם המגיב/ה: פחחח יאה יאה
טל אחי מה קרה רשמת על עצמך את זה !??
שירי האלק.
אני אחי לא שכחתי תמאפרה שנשברה לך הראש פחחחחחח
שם המגיב/ה: לשירי היקרה
חמודה זה שאת שרמוטה בתעודות ונפלת ברשתו של הדו המוכחש הזה זו כבר בעיה אחרת יחתיכת סתומה פרחה!! נקווה שאת ההפלה הבאה שלך יהיה ממישהו ש"יתחיל " איתך מיגור חמודההה!
שם המגיב/ה: שירי
לבחורה הראשונה שהגיבה..תראי, רואים שההודעה שלך נכתבה מתוך איזשהו כאב, טל לא התחיל איתך? או.. לא התחילו אתך לאחרונה? בכל מקרה, טל נראה טוב, והוא אחד האנשים היותר איכותיים שיש פה בסביבה, את יכולה לשאול באינטל ד"א, שיהיה לך בהצלחה, אולי מישהו יתחיל איתך מחר ביגור :)
שם המגיב/ה: טל רוכמן
לידיעת הכותב מלמטה

אתה יכול לקפוץ לי על הדכדוך, לפחות תבוא תגיד לי בפנים ביגור מה שאתה "חושב" אם בכלל אתה יודע לחשוב
שם המגיב/ה: אורן חן שים לב !!!!!!!!!!
לידיעת הקורא אורן חן ! נא לא להתייחס לבחור טל רוכמן אשר דואג להצטלם עם כל בחורה אשר עוברת במועדון בן 27 נואש ומדוכדך... בהצלחה !
שם המגיב/ה: ארז גונן
שם המגיב/ה: טל
חחחחל יאלה היום ב 10 הפגנה בכיכר רבין נגד פונזי והמוזיקה הענתיקה!!!! חחחח סתם

אלעד אני חולה עליך עשית לי את השנה עם הסט שלך בשישי האחרון ידעתי כבר מזמן שאתה מס 1
שם המגיב/ה: לקארין ולכל המגיבים
חחח ברור עצומה נגד הדי ג'יי הזה קדימה רוצים להנות ממוסיקה חדשנית נמאסססססססססססססס כבר מהשירים הישנים ייגור תחזרו לעניינים אנשים כבר עושים חשוב אם לבוא או לא שבוע שעבר היה פצצה ומעניין למה כי די ג'יי אלעד אביב ידע לתקלט סט סופני שהפיל את הקהל עד אור הבוקר. פונזי יש לך הרבה מה ללמוד
שם המגיב/ה: קארין
חעחעחע זה נראה פה כמו עצומה לשיפור המוזיקה באולטרה
טוב אז אני מצטרפת! חי חי אני אוהבת בעיקר מוזיקה שחורה אבל גם האוס לפעמים ובאמת שאני כבר איזה שנה שומעת את אותם שירים שהדי גי הזה שם שם ברחבה למטה
שמעתי היה סבבה בשישי האחרון מה הביאו די גי אחר?
שם המגיב/ה: עומר
צוות יגור מבקשים מכם לעשות משהו בנושא המוסיקה היא כבר עייפה את הקהל טוטאלית הגיע הזמן לגוון ולא להיתקע בלהיטי ילדודס שכבר בליין חוגרים לא טורחים להשמיע תעשו עם זה משהו הפעם תעשו בבקשה צוות ייגור!!!
שם המגיב/ה: ערן אביב אדיר ועומר
לקהל לקוחותינו התודה מוקדשת לכם אנחנו הכנו את השימחה אתם עשיתם אותה . עברנו תקופה יפה ביחד אתם קהל מדהים שתמך במקום לאורך כל השנים היפות שלו המכירה נבעה מחוסר אנרגיות ולא משיקולים אחרים כמו שניכתב פה אנחנו מודים לכם על כל השנים היפות ורוצים שתתגעגעו כי בפעם הבאה זה יהיה יותר מנוסה יותר מחושל ועם הרבה יותר אנרגיות אנחנו רוצים להגיד תודה לכל הצוות שעבד איתנו במשך השנים ליום הכי צבוני בשבוע חמישי לילדודס בשישי ולחוגרים בשבת לאתרים שבלעדייהם לא קיימת הסצינה לעובדים ולבעלי המועדונים . צאו תהנו תבלו תחייכו כי זה מה נישאר . תודה
שם המגיב/ה: עדי רונן
יאאא ואני חשבתי שרק אני היחידה שסובלת ביגור מהמוסיקה חיחיחיי כל הזמן אני אומרת לחברות שנמאס כל שבוע לשמוע את אותם השירים ביגור וכבר התייאשתי בכלל מהמקום
פתאום החברות בשישי האחרון אמרו לי בואי יש איזה תקליטן שמנגן בתל אביב וגם להומואים כל הזמן יענו מוסיקה חזקה באתי בסוף וכל כך נהנתייייי היה חזקקק:]]]]
קוראים לו אלעד אביב לתקליטן? יאלה יאלה מהר לשים אותו ביגור שם יום שישי הרגשתי כאילו אני באיזו מסיבה בתל אביב איזה כיףףף :))))))))
שם המגיב/ה: אבי נשר
טעיתי כשאמרתי שקיבוץ וחדשנות זה משהו נרדף התכוונתי שזה ניגוד לגמרי
שם המגיב/ה: אבי נשר
אני קורא פה את התגובות ופשוט צוחק
מה נראה לכם באמת שיחליפו את הפונזי הזה ביגור? הוא 500 שנה כבר שם ולא משנה כמה תתלוננו לא יעזור לכם למה כל ההנהלה שם ביגור לא מבינים בכלל במוזיקה ולא איכפת להם גם
וואלה תצאו לתל אביב תשמעו מוזיקה טובה ואיכותית מצאתם על מי להתלונן על יגור שזה קיבוץ וזה נראה לי שם נרדף לגמרי מחדשנות והתקדמות
מי יודע אבל אולי באמת יזוזו שם עניינים אולי אחרי שימישהו משם מהבכירים יקרא את התגוןבות פה ויפנים
אני בשמחה אגיע ליגור אם תהיה מוזיקה טובה כי בכל זאת הדלק יקר מאוד כל שבוע לנסוע לתל אביב ומי שלא הבין אז כן המוזיקה זה הדבר החשוב ביותר במסיבה!!!!!!
שם המגיב/ה: מסכימים פה אחד!!!
למנהלי הליין בייגור קחו לצומת ליבכם ואנא מכם עשו משהו דרסטי עם הדי ג'יי שלכם לא להאמין מה תקליטן כמו אלעד אביב עשה שבוע שעבר בייגור מסיבה מדהימה ועובדה שהקהל טרח להשיאר ולהנות עד אור הבוקר מעניין למה? כי המוסיקה הייתה חדשנית וכל כך יפה שפונזי כנראה לא מכיר ולא שמע עליה כי הוא עדיין תקוע בשירים שעבר זמנם.
שם המגיב/ה: אחד שמבין
אי מצדיק את תגובות הקוראים באמת די ג'יי פונזי עשה את שלו במקום להשמיע להיטים חמים וחדשים הוא דואג להמשיע שירים שכבר עשו את שלהם בעולם המוסיקה.
הגיע הזמן להתחדש קח קצת דוגמה מ די ג'יי אלעד אביב בועז הראל ועוד רבים שיודעים להקפיץ את הקהל ודואגים להשמיע מוסיקה איכותית וחדשנית.
שם המגיב/ה: שירן כהן
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר או בטרמינל פעם ל.. או בת"א וזה רק בגלל המוזיקה המזעזעת של הפונזי הזה שעוד שם לי את איימ לוסט והנרי וניקה בעעע מוזיקה מלפני שנתיים! תתחילו לצאת לגוון למקומות אחרים הוא כבר 10 שנים שם! לא יעשו כלום איתו! תמשיכו לצאת בלית ברירה ותהיו מרירים לליין הזה !
שם המגיב/ה: ביילנית
לכל קוראי המדור ובמיוחד לדי ג'יי פונזי הרשה לי ליידע אותך שכל סט ה"להיטים" שלך כבר פסה ומיצה את קהל הביילנים.
לטובתך ולטובת השם שלך תדאג להצטייד בסט חדשי של האוסים כי למיטב ידעתי לא חסרים להיטים חדשים. הגיע הזמן לגוון וקח לצומת ליבך כי אתה ממש משעמם עם המוסיקה שאתה מנגןמקווה מאוד שתעשה משהו בנידון כי כבר הרבה אנשים התייאשו ממך ומהמוסיקה הלא עדכנית שאתה משמיע!
שם המגיב/ה: בליין קבוע בשישי ביגור
תשמעו אני יוצא כבר שנתיים ליגור כמעט כל יום שישי ובמיוחד בחצי שנה האחרונה מתחיל להמאס לי
בגלל שאין מקום אחר אז כולם הולכים ליגור והסיבה העיקרית היא שהליין הזה לא מחדש כלום,אין הפקות והמוזיקה גרועה וישנה. אני אוהב אישית מוזיקת האוס ודאנס וזה כבר אי אפשר לא לשים לב כמו שאמר מישהו לפני שהפונזי הזה שמנגן קבוע ביגור פשוט נמאס,מוזיקה ישנה וחרושה שבוע אחרי שבוע
בכל מקרה ביום שישי האחרון קרה משהו ונהנתי סוף סוף כמו שהייתי נהנה פעם וזה בגלל המוזיקה לפי מה שהבנתי ניגן מישהו אחר שהתארח וזה אלעד אביב הזה שלא יצא לי לשמוע אותו לפני אבל ביום שישי האחרון הבן אדם פשוט הפציץץץץץ! נהנתי ונשארתי עד 5 וחצי כמעט כשבדרך כלל ב 4 אני כבר בבית ישן...
כל הכבוד לצוות שהביאו אותו ומקווה שנוכל לשמוע את האלעד הזה עוד הוא פשוטטט תותח!!!!
יאללה שישי יגור קבוע כי אין מקום אחר לצערי חחחחח אולי באמת אם ישפרו את המוזיקה אז נחזור להנות לפחות קצת כמו פעם :]]]]]
שם המגיב/ה: רונית
הופעה גרועה בטרמינל.נקודה
יגור תמיד היו הכי חזקים, תמשיכו ככה!
שם המגיב/ה: לאחד שאיכפת לו !! שמדבר בשם הרבה!!
מנהלי הליין קחו לתשומת ליבכם כי פונזי כבר עשה את שלו המוזיקה ישנה ואיננה מתחברת לקהל כבר בגללו מצאתי את עצמי כמה פעמים בטרמינל מלית ברירה ולמה ?!? אני אוהב את יגור ואת האווירה והאנשים עשו עם זה משהו!! ומה עם ההפקות הטובות שלכם !? ולמה אין קצת עופר ניסים או שירים מוכרים ואהובים ביגור או אפילו גל תל אביבי מתוחכם אבל גם את זה אין ! עשו משהו בבקשה ממכם!!!
תגובות לכתבות הן בגדר דיעות הגולשים בלבד
















המערכת | פרסום באתר  | קישורים | מפת אתר | ארכיון | תנאי שימוש באתר

מדורים נוספים באתר: חדשות | קריות | חיפה | הכרויות | לוחות | משחקים | סלולרי | תרבות ופנאי | חיי לילה | רכילות | כלכלה/נדל"ן | צרכנות  |  שימושון | הלוק השבועי | איכות אוויר בחיפה | מדריך עסקים | פורומים | הומור בדיחות | מבזקים | דרושים | דירות למכירה/השכרה | יד שנייה | רכב יד שנייה | מוצרי חשמל | משלוחים בקריות | גלובוס מקס קריון


חברות בקבוצת פלוס מדיה - פרסום באינטרנט


             


כל הזכויות שמורות לאתר קריות באינטרנט (C)
דואר אלקטרוני