|
 | שופטים, עורכי דין, אנשי עסקים, ראשי ערים, עיתונאים וכל המי ומו הגיעו לראות ולהיראות באירוע הפתיחה של קניון ''סינמול''
למעלה מאלפיים איש התייצבו ביום חמישי לפתיחה החגיגית של קניון CINEMALL (לשעבר לב המפרץ), מרכז הבילוי והקניות החדש של איזור הצפון מבית היוצר של "שופרסל", "אמפל" ו"אורי דורי", המגישים את חזון הקניון האולטימטיבי של שנות ה-2000 כמרכז של "ריטיילטנמנט".
בין השופטים, עורכי הדין, אנשי העסקים וראשי הרשויות הרבים שבאו להגיד מזל טוב לחתנים הראשיים של השמחה, אורי דורי, רפי ביסקר יו"ר השופרסל, אמיר דואניס סמנכ"ל מו"פ ונכסים בשופרסל, מוקי גריידינר מנכ"ל תיאטראות ישראל והבעלים של יס פלאנט, המולטיפלקס הקולנועי הגדול ביותר בישראל, ומנכ"ל הקניון ניצן אריאל - היתה גם הקונקורנציה. עזרא צוק מנכ"ל קניון גבעתיים, דודו שגיא מנכ"ל קניון רננים, ישראל סביון מנכ"ל הגרנד קניון, משה אדרי מבעלי סינמה סיטי, ויוסי מורג מנכ"ל מרכז הקניות חוצות המפרץ, זנחו ליום אחד את התחרות העסקית כדי לעשות מערוף לקולגות, שהצליחו להקים בקניון את המולטיפלקס הקולנועי הגדול, המתקדם והמפנק ביותר בישראל.
באירוע ניצפה אפילו איציק נזרי מנכ"ל גלובוס מקס בקריון, המתחרה הגדול של הסינמול.
עוד בין האורחים שהגיע לברך על המוגמר: ראש עיריית חיפה יונה יהב ואשתו רבקה, ראש העירייה לשעבר של חיפה ויו"ר הוועדה הממונה ירוחם בהווה עמרם מצנע, עורך אתר "קריות באינטרנט" יבגני זרובינסקי, משה אדרי מבעלי הסינמה סיטי ורעייתו פנינה, מנהל השיווק של בית הספר לברמנים "נייטויז'ן" לביא נפתלי, צלם העיתונות נחום סגל עם האישה, שחקני הסרט ''איים אבודים'', שהוקרן בהקרנת בכורה בצפון: שמיל בן ארי, אורלי זילברשץ, אושרי כהן, מיכאל מושונוב, עופר שכטר ועוד.
 מימין: אורי דורי, ניצן אריאל ואמיר דואניס (צילום: פוטומניה צלמים) |
 הגיע היישר מירוחם. עמרם מצנע (צילום: פוטומניה צלמים) |
 נהנים מכל רגע. עו"ד דוד מלכוב, יונה יהב ורעייתו רבקה עם מוקי גרדינר (צילום: פוטומניה צלמים) |
 פעמיים כי טוב. איש העסקים איציק אריאל ובנו מנכ´´ל הקניון ניצן אריאל |
 השחקנים הגיעו להקרנה החגיגית של ´´איים אבודים´´. אורלי זילברשץ, רשף לוי, משה אדרי ומיכאל מושונוב |

שלח כתבה
הדפס
כתבה
עוד בקריות באינטרנט:
קריות באינטרנט
• חדשות בקריות
• חיפה והסביבה
|