גולשי ''קריות באינטרנט'' מספרים לכם קצת על עצמם... [המעוניינים להשתתף במדור - מוזמנים לשלוח פרטים לדוא"ל: kartis@krayot.com]
אשר שיקו לוי
שם: אשר שיקו לוי.
מי אני? "אומן שיער מוביל בקריות. בעל עסק לעיצוב שיער ברחוב דפנה 59 בקרית ביאליק. נשוי לאתי."
מה אני? "בעל מוניטין של 10 שנים בתחום עיצוב השיער, גדלתי בבית שנושם וחי שיער ומוגדר כמעצב שיער מבטיח ובדרך להיות שגריר של חברת "לוריאל פרופסיונל". מוביל הפקות גדולות, האחרונות שבהם רוקדים עם כוכבים וגריז."
למה דווקא אני? "השמירה על יחודיות ומקצועיות תוך כדי מתן דגש רב על לחדש,לרגש ולהוביל באופנה עדכנית וכמובן לשמר את ניחוח העתיקות ולגרום לך להיות שונה בכל פעם מחדש. שירות ללקוח, ואבחון מיקצועי של השיער ובריאות השיער הם עמוד התווך שלי וזאת גם ע"י השתלמויות מיוחדות עם מעצבי השיער הגדולים בעולם."
מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול? "להביא את אירופה לישראל, בסטנדרטים, בהבנה, במודעות, להתרחב בעוד סניפים, לפתוח ביה"ס למקצועות השיער, להחדיר וללמד את בריאות השיער ובנוסף תמיד להישאר מעודכן בחידושים הקיימים בעולם כולו."
בחיים מה שאתה משלם בזול,בסוף עולה לך יקר לכן עדיף לקבל את הטוב ביותר
שם המגיב/ה: אתי
אשר אתה ספר תותח אבל מחירים בשמיים
שם המגיב/ה: אריק ממוצקין-קליינט
אדם משיכמו ומעלה. שילוב של אנושיות ומיקצועיות. בהצלחה
שם המגיב/ה: אייל לוי
אני ממליץ בחום אבל המחירים בשמיים אחי
שם המגיב/ה: המחליק הקבוע
אשר דווקא אחלה מחירים תותח אחי!!!
שם המגיב/ה: מחירים גבוהים מידיי. חבל
שם המגיב/ה: לקוחה מרוצה
הלוואי שכל ספר היה אמין מקצועי וצנוע כמו שיקו,בכל מחיר ולאן שילך אני איתו
דברים טובים לא מחליפים
שם המגיב/ה: מזל טוב שיקו
יום הולדת שמח בריאות הצלחה והמשך שגשוג
אם למישהו מגיע זה לך
שם המגיב/ה: מסתפרת אצל שיקו
אולי תוריד קצת את המחירים כדי שנוכל לבוא יותר.........
תגובות לכתבות הן בגדר דיעות הגולשים בלבד. אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של קריות באינטרנט לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.