| קריות | קריית | הקריות |
בקריות | קרית מוצקין | קרית ביאליק | קרית ים | קרית חיים | קרית אתא האינטרנט ביפן - המדיום השלישי בגודלו בפרסום | קריות | חיפה
האינטרנט ביפן - המדיום השלישי בגודלו בפרסוםדליה יהב | 21 יולי 2005 20:50
הצפי הוא שפרסום באינטרנט יעלה גם על הפרסום במגזינים ובעתיד ישלש את עצמו
האינטרנט יהפוך בקרוב למדיום הפרסום השלישי בגודלו ביפן, עד 2007, ויכניס יותר רווחי פרסום מהמגזינים השונים, כך דיווח Nihon Keizai Shimbun כשהוא מצטט הערכות של מוסד Dentsu Communication היפני.
מגזין פורבס מדווח, כי על-פי הדוח, גבר האינטרנט על הרדיו ככלי פרסום ב-2004 אך הטלוויזיה המסחרית והמודעות בעיתונים ובמגזינים עדיין נשארו בראש הרשימה, ראשון ושני בהתאמה. עם זאת על-פי הצפי, המצב הזה עשוי להשתנות בשנתיים הקרובות.
על-פי הערכות שוויו של שוק הפרסום היפני - 5.85 טריליון ין יפני ב-2004. מסכום זה, מודעות מקוונות הן כ-181.4 מיליארד ין, עד 53.5% מהשנה שעברה, בעוד שפרסום במגזינים נפל ל-497 מיליארד ין. ב-2007 צפה המוסד צמיחה של שוק הפרסום באינטרנט ל-414.2 מיליארד ין. הצפי כעת הוא כי הפרסום באינטרנט ישלש את עצמו ויותר ויגיע ל-566 מיליארד ין ב-2009.
תגובות לכתבות הן בגדר דיעות הגולשים בלבד. אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של קריות באינטרנט לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.